Usluge pedikira i manikira

Višegodišnje iskustvo u radu i pristupu garantuju dobar i kvalitetan pedikir (nega stopala) i manikir (nega šake). U Studiju lepote DUNA koristimo proizvode i opremu profesionalnih svetskih brendova namenjenim isključivo za negu stopala i ruku. To su LCN, OPI kao i KLAPP -ova linija za negu stopala i ruku.

Klasičan pedikir

Klasičan pedikir

Klasičan pedikir preporučujemo kod stopala koje nema problematiku uraslih noktiju niti problematiku žuljeva. U ovakvom tretmanu primenjujemo piling stopala kao i relaksirajuću masažau, uz detaljnu obradu noktiju i dela oko noktiju. Rezultat ovakvog tretmana su lepa i negovana stopala.

Rezerviši

Klasičan manikir

Klasičan manikir

Podrazumeva obradu nokatne ploče u željeni oblik (ovalan, četvrtast ili jajast oblik). Obradu i sređivanje kutikule tj. same pokožice oko nokatne ploče. U ovom tretmanu koristimo sredstva koja usporavaju rast samih zanoktica. Kao završni deo radimo french manikir ili primenjujemo boju laka za nokte po Vašoj želji.

Rezerviši

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir ima poseban pristup u rešavanju problematike uraslih noktiju. Kod ovakvih noktiju se na poseban način i sa posebnim sečenjem noktiju usmerava nokatna ploča koja posle nekog vremena počinje da zauzima pravilan položaj. Primenom ovakvog tretmana dobijamo vrlo dobre i zagarantovane rezultate. Takođe, iste rezultate možemo Vam garantovati i u rešavanju problema žuljeva, kurijih očiju, kao i omekšavanje kože koja bi mogla lakše da podnese samu obuću. Ovaj tretman stopala je kombinacija relaksirajućeg tretmana i rešavanja problematike stopala.

Rezerviši

Spa manikir

Spa manikir

Spa manikir podrazumeva kompletnu negu šake kao i parafinsko pakovanje a samim tim i regeneraciju kože na samoj šaci. U ovom manikiru se koristi kupka u kojoj se TOPE šake da bi se omekšala i pripremila koža šake za dalju negu stavljanja eteričnih ulja, seruma i maski.

Rezerviši