TinyButStrong Error in field [var.page_description...]: the key 'page_description' does not exist or is not set in VarRef. (VarRef seems refers to $GLOBALS) This message can be cancelled using parameter 'noerr'.

TinyButStrong Error in field [var.banner_slika...]: the key 'banner_slika' does not exist or is not set in VarRef. (VarRef seems refers to $GLOBALS) This message can be cancelled using parameter 'noerr'.
Studio lepote DUNA | Namestaj


Nameštaj

Baveći se dugi niz godina kozmetikom, samim tim i estetikom ljudskog tela, i kada se tome doda lična kreativnost i ljubav prema lepom, u jednom momentu sam odlučila da počnem da se bavim enterijerom.

Koktel foteljice

Koncept

Moj koncept i pristup lepom nameštaju je osmišljen tako da se u savremenim domovima uvek nađe jedan komad ili ceo set, garnitura, koji će oplemeniti prostor. Samim tim da nam kroz savremeni način života, funkcionalno, moderno da i rustiku i na taj način nam ostvari vezu i pruži dodir sa tradicijom i nečim što nam uvek budi vezu sa nekim prošlim vremenima.

Tako da imamo komade nameštaja koji su tapacirani i sa repariranim komadima nameštaja, kao i nameštaj - stolice koje su u izvornom obliku.

Nameštaj je nešto što oplemenjuje naš život i čini svakodnevicu kvalitetnijom. Imati osećaj za lep nameštaj je samim tim i jedna vrsta kulture života.

Nešto što ostaje naš stil i kvalitet.

Barok sa duborezom

Barok sa duborezom

Barok sa duborezom...

Bidermajer

Bidermajer

Bidermajer...

Engleski klasik

Engleski klasik

Engleski klasik...

Koktel foteljice

Koktel foteljice

Koktel foteljice...