Usluge depilacije

Depilacija je usluga čija je prevashodna namena dobijanje nežnije, mekše kože, ali i da bi žena imala osećaj potpune čistoće. Depilacija oslobađa kožu, a samim tim je i priprema za njeno dalje tretiranje kao što je masaža, piling i samim tim njeno hranjenje. U Studiju lepote DUNA radimo sve vrste depilacija, kao i svih delova tela.

Depilacija hladnim voskom

Depilacija hladnim voskom

Koristimo španski vosak MAY STAR koji se ističe visokom i čistom tehnologijom proizvodnje tako da u kontaktu sa kožom ovaj vosak ne ostavlja nikakve posledice reakcije. U zavisnosti od godišnjeg doba i potreba kože primenjujemo i vosak za depilaciju. U zimskom periodu kada je koža suvlja i kada joj treba više ishrane aktuelan je vosak sa maslinovim uljem koji osim što skida dlačice on i hrani kožu i čini je masnijom.

Rezerviši

Depilacija toplim voskom

Depilacija toplim voskom

Topla depilacija je usluga koja radimo isključivo na zahtev klijenta - tako da klijent koji želi da mu radimo depilaciju toplim voskom mora to i da naglasi. Idealno dobra depilacija je kombinacija depilacije toplim i hladnim voskom. U brazilskoj depilaciji isključivo primenjujemo takozvani film vosak koji je vosak za jednokratnu upotrebu.

Rezerviši