TinyButStrong Error in field [var.page_description...]: the key 'page_description' does not exist or is not set in VarRef. (VarRef seems refers to $GLOBALS) This message can be cancelled using parameter 'noerr'.

TinyButStrong Error in field [var.banner_slika...]: the key 'banner_slika' does not exist or is not set in VarRef. (VarRef seems refers to $GLOBALS) This message can be cancelled using parameter 'noerr'.
Studio lepote DUNA | Koktel FoteljiceKoktel foteljice iliti Vintage (vintidž) stil u enterijeru

Dovoljno smo daleko u godinama odmakli od 70-tih godina prošlog veka pa tako i imamo pravo da ovaj stil nazivamo “vintage”. Značenje engleske reči vintage (vintidž) povezano je sa predmetima koji su na neki način starinski, ali nikada neće izaći iz mode, moglo bi se reći da su svevremeni. Nema sumnje da stariji komadi nameštaja koji su pažljivo i sa stilom odabrani i uklopljeni daju poseban šarm i originalnost modernom prostoru. Vintidž stil u uređenju enterijera danas je veoma popularan i inspirativan, kako za dizajnere, tako i za one koji sami uređuju svoj dom. U njemu preovađuju pastelne boje, pa deluje smirujuće i opuštajuće, a cvetni dezeni koji su takođe često zastupljeni, prostoru daju posebnu romantičnu notu. Jedinstvenost, kvalitet izrade i materijala čine ga veoma cenjenim, pa vremenom ovi komadi nameštaja postaju sve skupoceniji.

Koktel foteljice 70-te godine

Koktel foteljice 70-te godine