Usluga šminkanja

Šminkanje je završni deo nege jedne žene i na negovanoj i nežnoj koži profesionalna šminka dolazi do izražaja, i samim tim ističe i lepotu. U Studiju lepote DUNA koristimo MAC profesionalnu šminku, koja će Vašoj koži dati poseban sjaj.

Dnevna šminka

Dnevna šminka

Dnevna šminka je šminka koju preporučujemo ženama koje žele što prirodniji izgled. To je blago senčenje očiju sa nijansama roze ili bez senki za oči i sjajeva za usne. Preporučljiva je ženama koje žele da izgledaju nenašminkano, a ipak da budu primećene i naravno da njihova nega dobije svežinu lica.

Rezerviši

Večernja šminka

Večernja šminka je šminka koja je ''jača'', samim tim što je preporučujemo za primenu u večernjim prilikama (večere, svečani kokteli, ...), na mestima kada ste pod veštačkim ili prigušenim svetlom. Obično se u ovom stilu primenjuje ''Smoky eyes'' u crnim, sivim, braon, teget/plavim i zelenim nijansama. Da bi ova šminka bila u potpunosti efektna, preporučujemo upotrebu veštačkih trepavica. Sa večernjom šminkom u potpunosti dopunjavate svoju svečanu haljinu, kao i samu Vašu pojavu.

Rezerviši

Šminka za svečane prilike

Šminka za svečane prilike

Ova šminka se koristi u prilikama kao što su venčanja, proslave Nove Godine, Maskenbali... Između ostalog, svečana šminka može biti kombinovana sa body art-om (slikanjem po telu) i primenom ekstravagantnijih veštačkih trepavica, što Vam garantuje efektan i poseban izgled.

Rezerviši